Not another manick monday.

En ledig måndag. Det är så skönt! Den stundande jobbhelgen känns dock inte lika rolig men Andreas är ändå i Sthlm då så då kan jag lika gärna jobba. Jag kör på kör-skiten-ur-mig-divisen så går tiden fort och jag somnar förhoppnigsvis ovaggad varje kväll.
 
Han är iaf hemma några dagar till, alltså är jag tillfreds, snäll och glad några dagar till. Imorgon är det dessutom min födelsedag så då ska jag nog vara extra glad. Tyvärr har jag blivit beordrad att jobba övertid imorgon med något mkt viktigt och storstilat åtagande, enligt chefen. Man lär väl lyda så men jag ska absolut kräva tårta, fyrverkeri och ballonger i drivor varje sekund jag jobbar över.... Övertid på min egen födelsedag. Hmpf!
 
Har idag ridit Helge i skogen tillsammans med Emelie som red Grande. Jättekul att kunna rida ut tillsammans! Vi red i alla gångarter och alla medverkande skötte sig super. Utom möjligen Helge. Fast frågar du honom är han nog av en annan uppfattning. Jag var väl förstås ett pain in the ass i vanlig ordning som krävade att han skulle göra som jag ville. Äsch, det är kul med en häst med egen vilja och "power" åt alla håll, även om det rinner över lite ibland =)
 
Emelie var superduktig med Grande och hon verkar vilja rida honom några dagar i veckan vilket passar mig perfekt.
 
Imorgon vilar hästarna för då ska jag ha fullt upp med att fylla år. Är extremt nyfiken på vad A har i kikarn... Han är förbannat hemlighetsfull den jäkeln. God övertalningsförmåga (tjata hål i huvudet på folk) är ju min parad-gren men det biter inte på Herr A. Jag har visst inte uppfostrat honom ordentligt. Det får bli ett framtida projekt. Jag kommer förstås få lära honom av med Sthlms-dialekt, backslick, handsfree och chai-latte också nu när han snart är Sthlmare "på riktigt".
 
Klockan ringer om en minut, typ. Fast 04,45, fortfarande alldeles för jävla tidigt..
Borde alltså släpa med mig ett stycke boyfriend till sängen och sova. Blev en lång sovmorgon i morse men är trots det inte spec pigg alls så här på kvällskvisten. 
 
 
En modellsnygg pojke med en hippietjej.
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0