Adventure

Har gjort en spontantripp till Trängslet idag.
Åkte över dammen och tittade sen åkte vi ner mot en väg bredvid älvfåran och skulle kolla lite men eftersom varken jag eller pojkvän besitter sådär överdrivet mkt vett så hamnade vi I själva fåran istället. Såhär i efterhand är jag väldigt glad att det inte släpptes på något vatten just då. Då hade vi förmodligen tagit oss till Mora utan bilen, om man säger så.
 
Det var lite krånglig klättring både ner till fåran och därifrån men det klarade vi galant. Man har väl tränat i diverse bäckraviner i sina dar som äventyrssökande, dum unge =) Det värsta var väl då jag såg en groda då jag stod på glashala stenar och skulle försöka sprattla därifrån.
Vi såg en stor port i berget med en liten dörr som stod på glänt. Gissa om någon var sugen att titta in där?! Denne någon är INTE jag då jag varken hade lust att möta den gigantiska drake som förmodligen bodde där eller bli tillfångatagen av militären och sitta inlåst i en håla som Trängslet resten av mitt liv. Lyckades övertala min andre nyfikna hälft tillslut och så åkte vi hem, efter att ha tagit det obligatoriska kanon-kortet förstås. En ny tradition i vår semester-åka-på-utflykt-historia.
 
Slutet gott allting gott. Missade dessutom årets regnskur när vi precis satt oss i bilen. Tajming kallas det.
 
 
 
 
 
Efter det lagade vi pizza här hemma, sov lite sen stallet. Skrittade ut Helge tillsammans med Emelie på Grande och Lena till fots. Trevligt. Emelie fick bra ordning på Grande trots att hon bara är 14 år =) Well done.
 
Helge var fin också. Jobbade lite sidvärts och han var lätt, fin och pigg.
 
Efter det bjöd jag in mig själv på middag hos mamma och pappa. Det låg kött på grillen redan när jag kom dit. Återigen. Tajming.
 
Har lite att ordna med resten av helgen sen börjar jobbet igen på måndag =(
Egentligen har jag ingen jobbångest.
Jag har mer jag-vill-inte-jobba-utan-umgås-med-Andreas-all-tid-jag-kan-innan-han-flyttar-ångest.
 
Och så lite semesterbilder så här i slutet.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0