De zenazte.

Igår var hästarna duktiga och underbara.
Jag slog på ett pg-beslag på Helge, som i vanliga fall är ganska svårskodd, men han var jätteduktig och det kändes som han tyckte bättre om att det var matte som skodde ;) Jättenöjd att jag lyckades få på det igen. Hade tur att skon var hel och inte böjd alls och att pappa var så snäll och köpte de speciella pg-sömmarna som finns närmast i Borlänge. Bra, bra.
Red Grande och han gick suuuperbra! Red dressyr på lite grusvägar och jobbade mycket i trav med tempoväxlingar och ställde, böjde och flyttade väldigt mycket. Kunde faktiskt sitta hela tiden utan att få ont halleluja! Dock har det inte försvunnit än =( Var hos doktorn i onsdags och fick remiss till röntgen..suck.

Idag var åtminstone Helge mer eller mindre gratis.
Var ute och gick medan Sofie red Grande och Helge var helt otroligt dryg. For upp, ner och överallt och hade överskottsenergi utan dess like. Han har ju vilat några dagar eftersom han hade tappat en sko. Iaf så lyckades han sparka mig på vaden (med framsidan av bakhoven så ingen avsiktlig spark) så nu är jag rätt säker på att den går av vilken sekund som helst =) Känns iaf så.

Imorn blir det upp sjukt tidigt och iväg på tävling i Falun. Först ska dock hästarna ut 05,30. Livet är hårt ;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0