En bra söndag i november.

Började den här söndagen med en lång härlig sovmorgon, vilket behövdes för jag var uppe till efter 02 i natt. Körde lite bil, tittade på när Andreas band spelade och så. Kul kväll var det. Låg i sängen till elva i morse (!), det händer väldigt, väldigt sällan. Jag sover sällan längre än till nio även efter utekvällar.

Hur som helst så tog vi oss upp tillslut och åkte in till Mora och storhandlade mat. Kyl och frys ekade tomma så det blev verkligen en STORhandling.
Hemma från det blev det en god frukost sen åkte jag vidare till stallet.

Red ett HELT.SJUKT.BRA pass på Grande. Han blir bara bättre och bättre fast han är 18 år.  Han var mjuk och fin direkt jag tog i tyglarna! Har det någonsin hänt? Tror inte det. Tror min ridning med mycket mer ben, mjukare händer, mer havre och kanske även gurkmejan gjort sitt. Hur som helst var jag på rosa moln hela tiden. Hade kunnat rida hela kvällen.
Det enda jag kan "klaga" på är kanske att han blir förbannad när man samlar honom och han måste ta i riktigt ordentligt. En hov ut härochdär bara men jag lättar fram och ställer mig upp några språng sen börjar jag om. Vill inte tjafsa och nöta på honom. På en yngre häst hade jag jobbat igenom det men på en gammelfarbror gör det inte så mycket. Han ska mest tycka livet är toppen och hållas fräsch så länge som möjligt =)

Här är några bilder från idag.

Här har han nyss blivit arg och jag låter honom galoppera fram lite ist.












På slutet, lägger ner honom lite lägre.




Skitkul!! Hästaskrället är som en dröm just nu =)


Nu en dusch sen vidare till mamma och pappa på farsdags-middag. LYX!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0