Mest blaha.

Hade ingen lust idag.
Jobbet var tråkigt och gick jättesakta och när jag kom till stallet var det jobbigt också. Ibland är det verkligen så jäkla jobbigt att mocka och packa hö! En häst är ju rena rama semestern men två hästar som äter 15 kg var a dygn och är riktigt grisar i boxarna blir jobbigt vissa dagar. Ja, ja det blir bättre imorn. Det gör det alltid =)

Istället för att rida G så pysslade jag om Helge riktigt ordentligt idag. Han är så söt när man står och kliar honom. Slutar man är han där med mulen och "puttar" en, med bara näsan liksom. Gullungen!

Hans sår såg bättre ut idag men var ganska svullet och varmt. Förhoppningsvis bara läkning som pågår, det får nån dag till sig att gå ner annars får väl veterinären komma och skära upp det igen, göra rent, sätta drän och sy, eller något i den stilen kan jag tänka mig att de gör. Dock har jag gjort rent noga både idag och igår så det borde inte vara någon fara. Var inga "fickor" eller flikar där smuts/bakterier kunde fastnat iaf.

Smörjde bådas hovar med matolja också som jag gör varje dag. Det är enormt vilken skillnad det gör på hovarna! Det märks verkligen och det är bättre än allt annat guck man kan köpa för massa pengar, som ändå inte funkar.
Nu får de olja i maten också, om jag inte redan skrivit det. Deras hage är så pass jordig så det lär väl slinka ner ett och annat jordkorn tyvärr.

Det luktar pannkaka i hela våran lägenhet, inte så konstigt med tanke på att vi steker pannkakor och att lägenheten har öppen planlösning plus att den är liten =) Gott är det iaf. Ska nog klämma i mig en till snart sen blir det två bra program på tv.
Ska försöka att inte somna, vilket jag gjorde nyss. Det är tröttigt när klockan ringer 04,50 varje dag.




Snart är det vinter! På måndag ska hästarna skos med vinterskor och brodd så efter det är det bara att komma.
Har något kul att se fram emot den här vintern. Det får ni kanske se sen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0