Dimma någon?

Idag har det varit så dimmigt att jag knappt kunde rida.
Så dimmigt att mamma hamnade i diket.
Så dimmigt att jag om möjligt blir ännu mer mörkrädd =)

Efter jobbet så åkte jag till stallet och fixade halva sen tog jag och Helge en kort promenad. Han var pigg och skulle titta och nosa på ALLT. Jättekul att gå nån annanstans än till och från hagen.
Tog in de andra hästarna och red Grande. Red på en äng med pannlampa men man såg ändå nästan ingenting för det var så dimmigt och lampan lyste upp dimman så man nästan inte såg nånting.
Grande var då pigg och fin. Väldigt lätt och trevlig i munnen. Dock hade en av sina humördagar. De kommer inte ofta, någon dag om året men då jäklar blir han förbannad och överladdad vad man än gör. Det är den enda gången jag blir det minsta osäker på hans rygg. Men det var inte så farligt idag, ställde inte så höga krav heller. Travade runt i lite åttvolter, flyttade lite och gjorde halter. Ofta när jag gjort halt ryggar jag några steg efter och idag när jag gjorde halt ryggade han själv i full fart den nöten =) Så nu är det halt utan ryggning som gäller ett tag haha.

När jag skrittade hemåt ringde pappa och berättade att mamma hamnat i diket på parkeringen så vi tog min superbil och åkte och drog upp bilen. 4-hjulsdrift och lågväxel is the shit! Återigen.

Råkade bli en pizza på vägen hem men då slipper jag laga mat! Yeeeyy. Så tråkigt att laga till sig själv bara. Min rockstarpojkvän är på spelning hela dagen och får göda sig själv.




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0