Ett steg åt rätt håll.

Äntligen!
Helge är lite liiite tillbaka. Red honom idag, fortfarande bara i skritt rakt fram men han kändes så där bra som bara han kan göra.
Fick börja med att lugna ner honom i 20 min. En medryttare red Grande och när hon kom tillbaka skulle Helge gå med dem hem och när han inte fick blev han lite tjurig. Dock är han ganska lättövertalad och när han både släppt sig sepationsångest och lugnat sig blev han så fin! Så där fin att man bara behöver lägga på skänkel lätt för att han skulle flytta, räta på sig och bara tänka halt så stannar han (korrekt dessutom). Just känslan att han är avslappnad är vad jag strävar efter i dagens läge och att komma dit känns super. När en halvhispig, knasboll med fullblodshuvud som inte gjort något mer än skritta på ett halvår känns nöjd och lugn blir jag nöjd och lugn också.

Jag gjorde många halter idag och de flesta satt riktigt bra. Det ger en bra lydnadsgrund tills senare och att han får koncentrera sig på annat än omgivningen är viktigt så han inte går och hittar på massa hyss =)

Imorn hoppas jag kunna fortsätta med samma nöjda häst och samma jobb.



Annars så har jag och pappa varit på hockey idag. Mora gick vidare till kvalserien - till slut. De gjorde mål sista minuten i sista perioden. Sjukt kul och jättespännande!
Vet inte om det är roligast att Mora gick vidare eller att Leksingarna är så sura =)

Ska vänta in A som är och spelar sen sova. Har utsläpp i stallet imorn så det blir en tidig morgon.




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0