Semester!

Jag har väl tjatat ut er vid det här laget om min extrema tröttma men är ni så hemskt intresserade att ni går in och läser i tid och otid får ni allt skylla er själva =)
Jag somnar överallt.
Flera gånger idag varav en sittandes i soffan utan ryggstöd. Hallå. Sikken tur att jag fått semester idag!
Jag har längtat efter den här dagen sen mitten av augusti förra året och nu är den äntligen här. Jippiekayeejj..
Har ju kört en hö i onsdags och torsdags, 9 ton, 9000 kg. Helt sinnenssjukt många kilon. Vi har dessutom lagt rundbalar på varandra och de väger ca 230 kg st så hjälp vad vi fick slita ett tag. Men nu ligger det där äntligen! Skullen är full och jag hoppas det räcker ett år nu. Det borde det göra.
Det är nog det absolut finaste höet jag köpt någonsin men ändå billigare än det jag köpt de senaste åren. Katshiiing!

Annars så har Helge blivit omskodd fram nu, dock är han väldigt ömfotad så han får fortsätta vila ett tag till den lilla olyckskorpen.


Medan Andreas varit borta så har jag tagit tillfället i akt och gjort om hemma! (Alla vet ju att det är tjejen som bestämmer ändå men det är ju kul att överaska lite när han varit borta och få komma hem till en fin lägenhet). Det har åkt ut ett skrivbord och en byrå. En annan byrå har flyttat in och en nygammal hylla har efter väldigt många om och men byggts ihop och inretts. En fönsterram med speglar har målats (mamma, såklart) och hängts upp och allt det andra har väl mer eller mindre bytt plats med varandra.
Iaf tyckte pojkvän om det när det var klart. Alla nöjda och glada.

Igår kunde vi dock varit allt annat än nöjda och glada.
Änglavakt kan man väl beskriva det hela som.
Tur i oturen osv. Det hade kunnat gå så jäkla illa men det gjorde det inte. Trots det blev jag helt skakad och livrädd. Tajming var allt igår och jag hoppas nu att det aldrig nånsin händer någon i min närhet igen.
Uscha.

Till sist så kan jag berätta att ikväll har jag blivit väldigt regnad på, sett Andreas band spela och ätit en god hamburgare med pappa och co. Trevlans.

Imorn blir det tidig uppgång, som vanligt, fast 7 är ju rena sovmorgonen för mig nu. Iaf så är det tävlingar i Orsa och jag ska hjälpa till. Tur man slipper stå på banan =) Innan dess ska jag ta ut hästarna.
Natti natti!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0