Världsklass.

Även denna dag blev världsklass! Även om vädret inte var lika bra som igår så har jag haft en riktigt bra dag.
Stall, mys i soffan, träning och lite fix hemma.

Vaknade före klockan strax efter sju och fick frukost på sängen av sötaste älsklingen <3
Åkte till stallet och släpte ut hästarna och fixade stallet i lugn och ro innan jag tog in Grande och tog en sväng barbacka. Det gick riktigt bra! Han var mjuk och fin från igår och när man rider barbacka kommer man runt honom mer och måste hela tiden hitta rätt balans. Tror jag ska rida mer barbacka framöver. Hämtade upp A hemma så gick han med tillbaka till stallet.



Helge är pigg, busig, bråkig och rastlös stackarn. Ska ringa hovslagarn imorn och se om han kan slå på skon igen. Har dock inte hittat den så får väl köpa ett par nya PG-beslag. Suck.

Söt som få lille Grandlusen =)



Efter stall blev det mat (tacopaj), slappa i soffan och sen ett pass på gymmet. 30 min cross-trainer och sen mage och lite bänk.

Solsidan!!


Kommentarer
Elin

Hehe nej den delen håller jag inte heller med om, men jag tycker hon skingrar hur utomstående ser på hästsporten på ett bra sätt. Och hur hon får ihop det att ju duktigare och längre fram man kommer, desto mer ansvar hänger på en vilket jag tror många glömmer bort. Sen försvinner lite av hennes teorier när man lämnar ridklubbarna och kommer till de mer privata stallen. Men absolut tycker jag delen om att det är en av de få ställen tjejer får ta plats och vara duktiga och belönas för det stämmer! :)

2011-02-13 @ 22:43:57
URL: http://stallvran.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0