Härlig dag!

Har en väldig "nöjdhets-känsla" i kroppen. Ni vet när man fått saker gjorda, något har gått bra osv. För mig både och just nu faktiskt.

Grande och jag var ute på en tur i skogen först, sen tyckte jag underlaget var sådär så jag red hemåt och stannade på en äng för att rida igenom honom lite bättre.
Började med trav på en stor åttvolt. Gjorde många halter och mycket övergångar. Han var väldigt fin och trampade på bra i snön. Sen galopperade jag på samma åttvolt. Varierade mellan att göra ett byte i varvbytet och att göra halt med ny fattning.
Supermjuk, följsam och lydig häst. Svettig blev han också så det var ett bra pass. Kände att jag kunde koncentrera mig mycket på hur jag satt och inverkade.
Jättehärligt att rida i snön som kommit!

Helge gick jag med till en hage. Har alltid haft kedja på honom men nu är det slut med det. Han ska kunna gå utan, vara lydig och lita på mig. Det tränade jag på i hagen. Hade lite gott med mig och han följde mig,backade när jag ville, flyttade sig och verkade väldigt tillfreds när jag slutade. Börjar lite lätt bara så får vi se hur det går. Vi måste börja lita mer på varandra helt enkelt.

Sen pysslade jag lite i stallet, har satt igång en tvättmaskin och nu har jag precis ätit frukost och sitter och kollar på skidåkning. Helene Söderlund, en fd kollega, kör världscupen i Davos så nu ska det hejas på henne!


Så jävla snygga mina hästar är =D











Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0