Vill ha.

När man är hemma och är sjuk så blir det lätt att man fastnar vid datorn. Och när jag fastnar vid datorn "råkar" jag alltid hamna på en massa hästsidor. Jag håller mig borta från sidor på saluhästar, det kan sätta knäppa tankar i huvudet på en, har ju faktiskt redan impuls-köpt EN häst och det räcker.
Häst- och ridutrustning dock! DET kan jag sitta och drömma om i evigheter. Nu har jag hittat en väst jag vill ha.
Eller egentligen två men den ena har pälskrage och jag vill inte stödja pälsindustrin (nu tycker säkert en del att man inte ska använda dunjacka, läderprodukter eller äta kött heller om man tänker så men kan jag avstå något litet för att göra det bättre för djuren så vill jag det).
Den andra är från HV polo och är mörkblå och koboltblå typ. Lite häftig tyckte jag =) Ingen jättevarm väst utan en man har när man rider ute nu i höst och i ridhus när man värmer upp i vinter osv. Håller tummen att jag ska kunna beställa den. 


Har varit i stallet i morse och gått en kortis med hästarna. Syster red Grande och lilla Jackson var med också. Mockade och fixade nästan allt men hö och vatten gör jag ikväll. Orken är inte riktigt på topp även om jag mår helt okej i övrigt. Imorn går jag nog tillbaka till jobbet om det känns så pass bra som det gör nu.

Snart ska Lurventuss komma och hälsa på så jag ska vakta honom lite och se nån film tror jag. Bäst att passa på att ta det lugnt medan man kan och får.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0