Dag ut och dag in.

Det är ungefär som vanligt här. Jobb, hästar, hem.

Efter jobbandet idag skulle jag fixa stallet innan jag skulle titta på dressyrtävling men när jag kom till stallet var det redan mockat! Jätteduktiga Sara hade varit där med sin dotter och mockat båda min boxar. Just idag när jag behövde det som mest. Underbart snällt av henne! Så jag gjorde resten av stallet, svängde förbi hemma och vidare mot Östnor och tävling.

Marie-Louise och Hasse kom 3:a vilket var jättebra gjort. Det var tom deras första dressyrtävling så hon borde vara jättenöjd, vilket det verkade som hon var. Imorn ska hon hoppa Helge en sväng. Får se bara hur jag ska ta mig till Orsa. Har ingen lasthjälp men jag får försöka själv. Har ju "skickat" in honom i transporten förut utan problem så jag får hålla tummen att det gör vägen även imorn.

Ska kliva upp 05.15 imorn och åka och jobba först bara....till 12, inte en sekund längre. Helgerna är korta nog som det är.

Eftersom Andreas inte är hemma i helgen så ska jag nog ta mig tid att gå ut med kameran. Var allt ett tag sen nu och jag älskar ju fortfarande att fota.

Några bilder jag tagit.










Nää jag orkar knappt hålla ögonen öppna så nu är det dags att sova.


Saknar en viss Bollnäsing!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0