Jag längtar!

Åh vad jag längtar!
Jag längtar tills imorn då jag och älskling ska gå på Rättviks marknad och mysa och klämma i oss langos.
Jag längtar tills på söndag då jag har en HELT ledig dag.
Jag längtar tills på tisdag då jag ska hämta min nya bil.
Jag längtar tills nästa helg då jag och Helge ska vara med på hoppkurs!
Det är härligt att ha saker att se fram emot, jag blir lite rastlös om jag inte har det.
Något som jag ser fram emot nästan varje dag är att rida.
Idag red jag Helge på hackamore eftersom han klämt sig vid ena mungipan. Hade hack och dressyrsadel =) Vilken syn.
Jag tränade på att bara rida med sitsen. Gjorde halt utan att ta i tyglarna, fattade galopp och svängde med sitsen och saktade av utan att ta i tyglarna osv. Han är väldigt lyhörd för sitsen när man gör helt rätt och är stadig själv.
Galoppfattningarna idag var helt klockrena! Från skritt och man kände jättebra hur väl han "satte" sig och sköt ifrån. Han är så duktig. Det är en fröjd att rida när han är så, vilket han är oftast. Inte när jag red med Anna och Sara häromdagen men annars =P
Imorn får hästarna vila. Kanske ska röra på Grande men Helge ska få vila iaf. Hoppas hans mun blir bra snart, fast den var redan bättre än igår.
Nu ska jag fräscha till mig lite sen ska vi till mamma och pappa på middag.


Kommentarer
Wenche Liwing, livet i Belgien

sv. Hej! Ja visst är hon underbar! Jag antar att du menar underlaget på nedersta filmen? För underlaget på översta filmen är (när vi underhåller det vill säga) i världsklass. Belgisk sandstrand eller ngt liknande... På understa filmen är det inte hemma hos oss, och vet inte om du menar just löshoppning eller all hoppning som du inte gillar på det underlaget... Vi löshoppar alltid inne, men hoppar även här på det underlaget när vi måste, oftast för kunder då, vilket innebär att det blir rätt rejäla hinder. Visst, det sliter mer än vanligt underlag, men man får se till att rida bra så man inte får några skador på hästen =) Det är ju förstås svårt i löshoppning, eller när man har hästen i hage. En av anledningarna till att våra hästar bara går i hage vid fint väder och bra underlag! =)

2010-10-01 @ 20:40:07
URL: http://kylskapetstankar.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0