Hopplöst...

Det är inge kul längre.
Jag red Helge tidigare idag och det gick helt åt helvete. Han var så spänd hela tiden att det inte gick att göra nånting. Han tittade på allt, exploderade så fort jag rörde honom, lyssnade inte alls och bara for fram och tillbaka hela tiden. Jag känner mig verkligen helt jävla värdelös som inte fått ordning på honom än. Jag försökte allt. Ignorera, rida fram rejält, skritta på lång tygel, jobba dressyr på hockeyplan för att han skulle koncentrera sig på annat men inget funkade. Red i nästan två timmar och han var ändå lika spänd när vi kom tillbaka igen.
Hela ridningen kändes bara skit och jag var när att flyga av flera gånger. Jag är så otroligt less på det här. Alltid är det något. Är han frisk i kroppen ja då är han helt bananas eller så är han ojämn och konstig och nu har knölen mellan ganascherna växt sig typ dubbelt så stor! Va fan liksom. Med min/Helges tur lär det väl vara en cancerknöl som bara kommer bli gigantisk och så är det kört.
För första gången nånsin har jag på allvar tänkt tanken att sluta med hästar. Som det är nu kostar det en jävla massa pengar och tid men jag kommer ingen vart och det känns inte kul längre. Plus att det är oktober som tillsammans med november är värsta hästmånaden på året. Jag älskar mina hästar och skulle aldrig vilja vara utan dem men vad ska man göra när allt känns så sjukt hopplöst?!
=(


Kommentarer
Jessica

Om du kör honom till ridhus någon dag nästa vecka lovar jag att göra ett försök att få lite rason på honom. Om du vill. Känns det ok kanske vi kan avsluta med att du sitter upp några varv. Det kommer bli bra ska du se!!



Kramar!

2010-10-30 @ 19:10:29
URL: http://dromdansaren.blogg.se/
Elin

häng i! :) du vet man älskar sina hästar så mycket och du lägger ner allt på dom så när man får en motgång så går man ner sig massor, men du kommer få nya framsteg snart och då kommer du i lyckorus istället! :)

2010-10-31 @ 13:10:23
URL: http://stallvran.blogg.se/
Jennifer

Hej! Tänkte fråga om du fick fram vad det var för knöl din häst hade mellan ganascherna?

2013-05-30 @ 23:12:33
URL: http://blogg.se/jenkanz


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0