Äntligen: Helg, Ridning, Harry Potter nr 7.

Fick äntligen ut och rida idag. Det var -10 men med hemskt mycket kläder (michellingubben kan slänga sig i väggen) så gick det hur bra som helst. Det är först när ansiktet börjar skrumpna ihop av kylan, vid -25, som det börjar bli jobbigt att rida ute på vintern. 

Grande var pigg och faktiskt mjuk och fin för att ha vilat två veckor i rad. Skrittade på landvägen bort mot byvägarna, hade självklart massor av reflexer. När vi kom till byvägarna började jag trava (Grande var så pigg så trav blev det ändå) och släppte stigbyglarna nästan direkt. Varmare att sitta ner och bra för balansen.
Det märks att jag inte ridit på 14 dagar. Man tappar så sjukt fort! Jag brukar tycka det är en söndagspromenad att sitta i Grandes trav men idag var det lite jobbigt alltså. Undra hur det ska bli att sitta i Helges trav när jag kan rida honom igen?

Red ca 45-50 min med hälften skritt hälften trav ungefär. Han var lite stel och olydig i början men ju mer mjuk han blir desto mer reglerbar blir han och lyssnar mer på både förhållningar och drivning. Jag är nöjd men imorn blir det mer krav. På oss båda!




Ikväll ska vi se Harry Potter och halvblodsprinsen och imorn blir det bio och nr 7 i ordningen. Dödsrelikerna.
Som jag har längtat =) Har tyckt om både böckerna och filmerna sen den första boken kom ut.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0