Spelarfru.

Nej, varken fotbollsfru, hockeyfru (han har ju visserligen spelat hockey men inte nu) eller något annat sportrelaterat utan "spela-gitarr-i-band-fru", det har jag blivit, vilket har sina fördelar, och nackdelar.
Sitter i soffan och försöker hålla mig vaken bäst jag kan för tillfället pga detta.
Grabbarna hade spelning igår och vad som skulle varat en timme blev tre och därav kom pojkvännen hem 4 timmar innan min klocka skulle ringa jobb. Jag, som är värdelös på att sova själv, hade inte somnat en blund knappt innan han kom hem och lyckades inte somna på ett bra tag heller när han väl låg vid min sida.
Sovit högst 4 timmar i natt och det känner jag av nu kan jag säga. Har faktiskt känt av det hela dagen om jag ska vara ärlig. Fått x-antal skrattanfall på jobbet med ett gäng oförstående kollegor vid fikabordet som inte fattat nånting.
Nu är jag dock inte lika skrattbenägen längre. Det är mest sova som hägrar men jag kan inte sova än. Då missar jag både DHW och Cougar town och det går inte för sig.
Gör alltså allt jag kan för att inte lägga mig ner, eller bara luta huvudet bakåt i soffan. Då är det kört.
Vet inte hur många spännande filmer jag och älsklingen har tittat på och plötslig vaknar jag av ett "Filmen är slut, ska vi gå och lägga oss?". Oddsen är emot mig...Men killarna hade haft kul iaf och publiken var helnöjda så det är ju jättekul!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0