Musiiikaa.

Har en hemmakväll för mig själv. Borde egentligen laga mat men har fastnat på Youtube och lyssnar på musik och spelar lite munspel.
Jag skulle kunna sitta här och lyssna precis hela kvällen men ska slita mig snart.
Skicka mig till en öde ö med en mp3spelare och jag skulle klara mig rätt fint =) Om Andreas, familjen och hästarna var där också förstås. 
Ska ladda med ny musik tills imorn. Då blir arbetsdagen piece of cake! Det blir den nog ändå. Ska på massage och sen göra en internrevision också.


Nä nu ska jag fortsätta umgås med Bruce, Mark Knopfler, Jeff Buckley, Jeff Beck, Fleetwood Mac och de andra.


Den här bilden hänger även på min vägg hemma.


Kommentarer
Jessica

Hej! När var det du skulle på återbesök med Helge? Hoppas verkligen att allt är bra då så att han kommer igång snart igen! Tyckte att han börjat komma igång riktigt bra sista gången jag red honom, så typiskt att det blir en massa tok då... =( Håller tummarna hur som helst!



När var det Helge var född? Och vem var hans pappa och morfar? Skriver på en liten hästresumé och givetvis måste Helge omnämnas då jag skrivit om honom tidigare i bloggen! =)



Kram kram

2010-11-29 @ 20:51:28
URL: http://dromdansaren.blogg.se/
Elin

nu är det ju julmusik som ska flöda ur hörlurarna.. :)

2010-11-29 @ 23:32:26
URL: http://stallvran.blogg.se/
Elin

det var inte jag, det var en annan elin som skrev tips om övergångar ;) men jag hade iaf 4 par byxor! långisar, mjukis, mjukis och täckbyxor :)

2010-11-30 @ 17:26:47
URL: http://stallvran.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0