Illa berörd.

Om det är något jag blir illa berörd av så är det när djur far illa.
Det jag såg idag var hemskt men ändå inte, på något sätt.
Mamma, pappa och E skulle hämta lite saker i en fäbodstuga och pga massa snö, branta backar och släp så fick vi ta min fyrhjulsdrivna bil. Jag följde med och på vägen dit såg vi en bäver på isen vid en å! Ingen av oss hade sett någon förut och blev lite uppspelta och tyckte det var häftigt att se. Vi åkte vidare mot fäboden (min bil är förresten huuur bra som helst. Åkte i ordentligt uppförlut med 3 dm snö och den bara tuggar på utan problem. NÖJD!), hämtade det vi skulle hämta och hemåt igen. När vi närmade oss stället vi sett bävern sa vi att vi skulle kolla efter den igen och det gjorde vi. Men den här gången var det inte lika kul att se det som var på isen. Nämligen massa blod! Nån hade varit där och skjutit bävern (eller va dom nu hade gjort) och jag blev riktigt illa berörd. Tyvärr är det ju sånt som hör till. Jägare skjuter djur, så är det ju men det är aldrig kul att se på så nära håll. Jag kan knappt smälla en fluga så när man får se sånt där så nära så får jag nästan ont i magen. Hemskt var det...

Till något annat.
Stallet fixade jag imorse innan vi åkte till stugan. Det är skönt att ha det gjort så behöver man bara rida och ta in hästarna sen utan massa annat.
A tog lite kort på mitt och Grandes dressyrpass som gick uselt. Fick inte ut honom till yttertygeln alls,han tog inte skänkeln, varken inner eller ytter till en början och han var allmänt tjurig. Tråkigt.

Förbannad när man kommer åt honom i galoppen.


Precis efter ett byte.






Imorn rider Sara så jag får ta nya tag till veckan. Kanske hade för höga krav för oss båda nu när vi vilat två veckor. 

Nu snart är det dags för helgens höjdpunkt: BIO


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0