Shopping, sol och bad.

Som jag skrev tidigare har jag varit hos sjukgymnasten samt sprungit lite på stan idag.
Sjukgymnasten sa att en läkare ska kolla min armbåge så det blev ingen akupunktur eller något annat smärtsamt idag så det var lättande.
Efter det kollade jag i nästan alla Moras affärer. Hittade en klänning att ha på lördag på HM, skor, också till lördag + lite när som helst, de kan nog passa till mycket. Så köpte jag hårspray, ett läppglans, en bh och ett halsband plus 3 säckar havre, en Kraft grund och flugspray till hästarna.

När jag kom hem till mamma och pappa la jag mig på gräsmattan en sväng och solade men det blev så varmt så jag och mamma åkte till moster och badade i poolen ist. Jag kom faktiskt i! Det var 19 grader på ytan, alltså sjukt kallt! Jag hoppade ,i simmade nån meter och flög upp igen. Men nu är premiärdoppet avklarat, äntligen!

Det kommer finbesök från Eskilstuna hit idag så jag ska äta lite tacos med dem innan det är dags för stall.
Idag ska M rida Grande och jag ska tömköra Helge. Vi ska ut och klättra i skogen så då tycker jag det passar perfekt att tömköra. Han får gå utan nåt på ryggen och jag får motion.





Till sist till den anonyme kommenteraren:
För det första är det inte jag som rider =) Och för det andra rider hon hästen jättebra, mjukt och okomplicerat så jag är supernöjd med hur hon rider min häst.
Har inget negativt att säga om det alls.


Kommentarer
sarah

vilken mysig bild!!

2010-06-28 @ 11:53:02
URL: http://ridsportsarah.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0