Mot midsommar.

Jag är LEDIG!!!
SOM
jag längtat efter den här ledigheten. Jag gick runt som en barnunge sista timmarna på jobbet och kollade på klockan hela tiden. Vilket naturligtvis gjorde att den gick ännu saktare.

Efter jobbet la jag mig i soffan en kortis men tog mig i kragen och stack ut och sprang i skogen i stället.
Bra val!
Det var jätteskönt och jag sprang hela tiden, en halvtimme i sträck. Det känns hemskt bra för att vara mig. Dessutom hittade jag en bra ny ridväg.
Blev lite trött när jag kom hem igen så jag somnade på sängen 20 min sen ringde klockan och det var dags att åka till stallet.

Fixade stallet (vad fort det går nu när hästarna är ute så länge på dagarna) och sen stack jag och Sara ut i skogen. Vi tog min nyfunna väg =) Helge gick RIKTIGT bra. Jag hade dressyrsadeln och novabettet på honom och tränade på att försöka ha kvar stödet på tygeln i övergångar och tempoväxlingar, vilket gick jättebra. Han var  duktig och traven funkar så bra nu. Han orkar inte bära sig ordentligt i galopp så det blev att stå i lättsits och låta honom rulla på bara. Det får ta den tid det tar att få honom starkare, jag har ingen brådska. Har jag väntat på att få rida honom överhuvudtaget i över ett år så kan jag vänta på allt.

Kanske borde göra en presentation om Helge också förresten. Kom på att jag bara gjort om Grande än så länge.
Helge har ju en ganska speciell bakgrund, minst sagt. Ska försöka skriva ihop något ikväll. Det är en skapligt lång historia nämligen..


<3


Kommentarer
Amanda

SV; Knappt jag heller innan jag såg det i affären :). Hade läst lite om det men inte tänkt mycket mer på det men nu skulle jag aldrig kunnat vara utan det!

2010-06-23 @ 21:59:41
URL: http://showjumpingbyamanda.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0