Onsdag.

Snoozzzzzade hur länge som helst i morse innan jag lyckades släpa mig upp till stallet.
Tog ut alla utom Helge som jag tömkörde på banan. Banan är riktigt bra precis dagen efter regn, annars gillar jag den inte alls. Den blir för gropig och djup direkt.
Iaf så jobbade vi med bommar och han var superduktig! Hade lagt ut tre bommar i en båge, först på marken, som han fick trava över. När han tog yttertygeln ordentligt och travade luftigt över la jag upp dem på en sida så han fick lyfta fötterna ordentligt. Han gjorde det SÅ bra! Riktigt sakta, med häng i steget och bra tryck. Efter det fick han galoppera två fattningar i varje varv, trava och sträcka ut sen var vi klara.

Idag fyller kusin Linnéa år så vi ska gratta henne, sen se när hon sjunger i kyrkan sen...yran?


Kommentarer
Amanda

sv; Haha ja det blev lite galet där i slutet. Har nog aldrig köpt så mycket saker till hästarna tidigare! Färdig shoppat för hela året ;). Rein-bows sätter man på tyglarna och fungerar som "handtag" alltså dom sitter fast på tyglarna där man tycker tyglarna är lagom långa. Sedan håller man i både handtag och tygel så kan tyglarna varken bli längre eller kortare :). Bra för sådana som mig som lätt får långa tyglar!

2010-07-14 @ 11:12:08
URL: http://showjumpingbyamanda.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0