Så här ser det ut.

Ah, jag älskar ljudet av när man häller på pannkakssmet som fräser i stekpannan. A står vid spisen och fixar medan jag fick låna datorn en sväng.
Kom på att jag aldrig (eller?) visat bilder här hemifrån så jag tänkte slänga in några som jag just tog. Den här lägenheten är ett evighets projekt men vi börjar få bättre och bättre ordning och få den som vi vill.
Hmm... vet inte riktigt vart token i nederkant kom ifrån, jag hade då inte ställt dit den.
Så. Fler bilder kanske kommer när vi städat upp lite här hemma. Det är inte så stökigt nu heller men det ska väl vara tiptop när det ska knäppas kort.
Hittade en bild från i lördags också när vi precis hade smockat i oss grillat och potatissallad (apropå det så har jag sjukt mycket potatissallad kvar i mammas och pappas kyl ju!).
Hästarna då.
En medryttare skulle ridit idag men fick förhinder så jag red Helge och tog Grande i släptåg efter. Och då menar jag verkligen SLÄPtåg. Inte tänkte han skritta i Helges takt inte. Tur jag spö med mig, han gick fram duktigt när jag viftade med det lite bakom honom. Det var rätt svårt att rida en pigg häst och ha med sig en som inte tar lika stora steg så det fick räcka med skritt. Trav kändes alldeles för avancerat. Vi var ute i skogen en timme och lyckades faktiskt komma hem igen. Allihop. Samtidigt. Utan skråmor. Ett okej alternativ när båda måste röras på och tiden inte räcker till. Det gick helt okej att få Helge att jobba på i skritten ändå och imorn ska Jessica rida honom så då blir han rejält genomriden och antagligen trött.
Nu ska jag rota igenom alla skåp i köket och se om det finns chips som bot på min huvudvärk!


Kommentarer
mallan

he he det här med handhäst är ju underskattat:)själv tog jag med token/vilden/helt galna agnes när hon var 3 år som handhäst bredvid dahlina och galoppera på vår flygraka i snön:)livet som insats men kondis och muskler det fick hon!

tack för senast,riktigt kul att träffas!

2010-08-25 @ 21:38:22
URL: http://fredriksbergsagnes.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0